Orm Oja lugu
Aastal 2020 muutus täielikult see, kuidas me lähedaste ja sõpradega aega veedame ja einestame. Viimastel aastatel on Orm Oja kostitanud külalisi Tallinna tipprestoranides, ühel hetkel tundus aga, et üksnes sellest ei piisa. Olles viinud restorani “NOA Peakoka Saal” mitmekordselt Eesti ja Baltikumi number üks positsioonile, ning lisaks sellele hiljem andnud ka uue hingamise kultusrestoranile “La Bottega” küsis Orm endalt: ‘’Kuhu edasi?’’.
Sarnaselt ümbritsevale, on kokandusmaailm muutumas digitaalseks ning uue ‘’normaalsuse’’ olukorras tekkis tal mõte tuua restoranielamus kõigi inimeste koju - ning seda soodsalt ja kvaliteetselt. Lisaks toiduelamusele tahab ta inspireerida inimesi taas ise endile süüa valmistama – “armastus käib kõhu kaudu”!
Kes uuega kaasa ei lähe, jääb ajale jalgu. Kuus kuud tormilist kasvu selja taga, on tervel Clean Kitcheni tiimil suurim heameel olla uuendusliku kokkamisteenuse eestvedaja, mis toob toiduelamuse mugavalt kõikidesse kodudesse.