Mango-tšilli glasuuris pardifilee riisiga on ideaalne kooslus troopilistest ja soolastest maitsetest. Krõbedaks praetud pardifilee sobib perfektselt kergelt vürtsise mango-tšilli kastme ja kookose maitselise riisiga.
35 min1188 kcal
Mango-tšilli glasuuris pardifilee riisiga on ideaalne kooslus troopilistest ja soolastest maitsetest. Krõbedaks praetud pardifilee sobib perfektselt kergelt vürtsise mango-tšilli kastme ja kookose maitselise riisiga.
See maguskartuli pirukas mõnusa juustu ja veisehakklihaga on paljude lemmik ja sobib ideaalselt õhtusöögiks. Ülimalt lihtne valmistada ning maitseb ka pere pisematele.
40 min996 kcal
See maguskartuli pirukas mõnusa juustu ja veisehakklihaga on paljude lemmik ja sobib ideaalselt õhtusöögiks. Ülimalt lihtne valmistada ning maitseb ka pere pisematele.
Seekord oleme marineerinud sealiha soja-sinepimarinaadis. Marinaadi kangust saad reguleerida sinepiga - kui eelistad vähem kanget, siis lisa vähem sinepit ja vastupidi. Kõrvale serveeri õuna-sinihallitusjuustusalat.
195 min823 kcal
Seekord oleme marineerinud sealiha soja-sinepimarinaadis. Marinaadi kangust saad reguleerida sinepiga - kui eelistad vähem kanget, siis lisa vähem sinepit ja vastupidi. Kõrvale serveeri õuna-sinihallitusjuustusalat.
Selles maitseküllase roa põhikomponendiks on mõnusalt krõbedaks praetud grilljusut, millele annab särtsu magus ja tsitruseline mee-laimi glasuur. Serveeritud õhuline ja soojade vürtsidega maitsestatud riisi ning magusa maisiga. Lisandiks veel Kreeka jogurt ja värske tomatisalat, mis moodustavad täiusliku harmoonia magusatest, soolastest, vürtsikatest ja kreemjatest maitsetest.
40 min692 kcal
Selles maitseküllase roa põhikomponendiks on mõnusalt krõbedaks praetud grilljusut, millele annab särtsu magus ja tsitruseline mee-laimi glasuur. Serveeritud õhuline ja soojade vürtsidega maitsestatud riisi ning magusa maisiga. Lisandiks veel Kreeka jogurt ja värske tomatisalat, mis moodustavad täiusliku harmoonia magusatest, soolastest, vürtsikatest ja kreemjatest maitsetest.
Imemaitsvad kollased kukeseened on seenehooajal kindlasti eestlaste ühed lemmikud ning sellel aastal on meie metsad õnnistatud eriti uhke saagiga. Kukeseeni saab kasutada väga mitmesugustes roogades, klassikalisest kukeseenekastmest värskete kartulitega kuni keerukamate retseptideni välja, nagu risotod, supid, pirukad, hautised, võileivamäärded ja hoidised. Lisaks imelisele maitsele on kukeseened head kiudainete, kaaliumi, tsingi, seleeni ja B-vitamiini allikad.
80 kcal
Imemaitsvad kollased kukeseened on seenehooajal kindlasti eestlaste ühed lemmikud ning sellel aastal on meie metsad õnnistatud eriti uhke saagiga. Kukeseeni saab kasutada väga mitmesugustes roogades, klassikalisest kukeseenekastmest värskete kartulitega kuni keerukamate retseptideni välja, nagu risotod, supid, pirukad, hautised, võileivamäärded ja hoidised. Lisaks imelisele maitsele on kukeseened head kiudainete, kaaliumi, tsingi, seleeni ja B-vitamiini allikad.
Lase end viia päikeselisele rannikule värskendavate Vahemere maitsetega. Kuskuss sobib ideaalselt värskete köögiviljade, oliivide ja fetajuustuga, tuues esile ehtsad Balkani maitsed.
624 kcal
Lase end viia päikeselisele rannikule värskendavate Vahemere maitsetega. Kuskuss sobib ideaalselt värskete köögiviljade, oliivide ja fetajuustuga, tuues esile ehtsad Balkani maitsed.